3PAK


3 SCHRIJVERS, 3 VERHALEN, 1 BUNDEL.3PAK cover 2019

OVER 3PAK

3PAK is een geschenkbundel met korte verhalen van 3 topauteurs. Tijdens de Boekenweek voor Jongeren is het geschenk verkrijgbaar bij boekhandels en bibliotheken. Daarnaast wordt 3PAK ook op scholen cadeau gedaan door docenten Nederlands en is er bij het boekje speciaal lesmateriaal door Malmberg ontwikkeld waar scholieren en docenten klassikaal mee aan de slag kunnen.

Ook voor dit jaar zijn er weer drie diverse auteurs gevraagd voor het geschenkboek. De drie auteurs die in 2019 3PAK schrijven zijn Karin Amatmoekrim, Joost Klein en Margje Woodrow.

OVER DE Auteurs

Karin Amatmoekrim auteur 3PAK 2019

Karin 


Karin Amatmoekrim (1976) heeft inmiddels zes romans op haar naam staan. Haar boek Het gym ( Prometheus) behaalde de leeslijst op talloze middelbare scholen.

‘Toen ik jonger was, hielpen boeken me te ontsnappen en om de wereld een beetje beter te begrijpen. Ik vind het heel tof dat ik, nu ik zo oud ben, voor alle jongeren in Nederland een verhaal mag schrijven en daarna met ze erover in gesprek mag gaan. Ik heb er veel zin in!’

Joost Klein auteur 3PAK 2019

Joost 


Joost Klein (1997) is een unieke kunstenaar die zich uitleeft in taal, muziek en video’s op zowel YouTube als Instagram. In 2018 verscheen zijn eerste boek, Albino (Spectrum).

Elke dag verzamel ik prikkels. Deze prikkels stop ik in een glazen potje, om er vervolgens inkt van te maken. Mensen denken dat ik lieg, maar hoe een wijs man ooit sprak: "If you tell the truth, you don't have to remember anything!" (Mark Twain). Tim Hofman deed 't vorig jaar, nu ik. Ben jij er klaar voor?’

Margje Woodrow auteur 3PAK 2019

Margje 


Margje Woodrow (1975) stond jarenlang  voor de klas. Tegenwoordig richt ze zich op het schrijven van spannende jeugdthrillers, die ze met haar tienerzoon bedenkt. Snitch (De Fontein) is genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury 2019.

‘Jeugdthrillers schrijven en jongeren ontmoeten tijdens schoolbezoeken is voor mij een droomcombi! Ik wil jongeren met spannende en toegankelijke verhalen triggeren om te gaan bingelezen.’

Maak kans op een Herschel rugzak vol met boeken

Wat moet je hiervoor doen?

Plaats tijdens de Boekenweek voor Jongeren een creatieve foto van het geschenkboek op Instagram met #3PAK  en tag de Boekenweek voor Jongeren. Onder de inzendingen worden 10 rugzakken verloot.

3PAK kun je ophalen bij de boekhandel of bibliotheek maar is ook verkrijgbaar bij één van de 100 Herschel verkooppunten.

Bekijk hier welke winkels bij jou in de buurt meedoen